είμαστε GOLDENEYE

Η Goldeneye είναι μία μάρκα Μικροχρωμάτωσης ισπανο/γερμανικής προέλευσης με πάνω από 20 έτη εμπειρίας. Βοηθάμε τους τεχνικούς μικροχρωμάτωσης σε όλον τον κόσμο να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, τα πάντα στη Goldeneye περιστρέφονται γύρω από αυτήν, το επίπεδο της αυτοεπιτήρησής μας μας αναγκάζει να βελτιωνόμαστε συνεχώς αναζητώντας την τελειότητα. Η Goldeneye αποτελεί μια μόνιμη επανάσταση, μια συνεχής αλλαγή με σκοπό τη βελτίωση και την εξέλιξη σε έναν τομέα που δεν επιδέχεται μετριότητα.

Η Goldeneye και το δίκτυο τεχνικών της στον τομέα Μικροχρωμάτωσης συνυπάρχουν με μια τέλεια αρμονία, ικανή να δημιουργεί ΟΜΟΡΦΙΑ σε οποιαδήποτε διαδικασία λαμβάνει χώρα ή σε οποιοδήποτε προϊόν παράγεται.

Παράγονται στην Ευρώπη Προϊόντα

Πιστοποίηση

Στο κέντρο παραγωγής μας στην Ισπανία, συμμορφωνόμαστε με τις πιο αυστηρές απαιτήσεις πιστοποίησης της ποιότητας, της ασφάλειας και της υγιεινής στην Ευρώπη.

Η τεχνολογία μας, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (MADE IN EUROPE), πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής-υγιεινής προστασίας.

Τα προϊόντα μας και οι διαδικασίες παραγωγής τους είναι πιστοποιημένα και επικυρωμένα, και ταυτόχρονα πληρούν όλες τις νομικές απαιτήσεις.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Εκπαίδευση

Είμαστε οι ηγέτες σε διεθνές επίπεδο στην τομέα της εκπαίδευσης. Οι εκπαιδευτές μας, το εκπαιδευτικό σύστημα και το διδακτικό υλικό αναγνωρίζονται παγκοσμίως για τον επαγγελματισμό, τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα, την εμπειρία και την επιστημονική αρτιότητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ GOLDENEYE
  • Αμερική
  • Ευρώπη
  • Ασία
  • Αφρική
  • Ωκεανία

ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η Goldeneye “The Micropigmentation Company” είναι παρούσα σε πάνω από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο. Εάν αναζητάτε εκπαιδευτική κατάρτιση ή προϊόντα Goldeneye, διαθέτουμε διανομέα κοντά σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΤΗΣ GOLDENEYE

Μικροχρωμάτωση MARIO GISBERT

Ο Mario Gisbert ξεκίνησε την καριέρα του ως εκπαιδευτής στον τομέα της Μικροχρωμάτωσης το 1990, σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Ο Mario είναι ένας οραματιστής που δεν επικεντρώνεται στο παρόν, αλλά στρέφει το βλέμμα του πάντα στο μέλλον. Πολλές από τις εφευρέσεις και τις ιδέες του, που σχεδιάστηκαν ή ξεκίνησαν να σχεδιάζονται χρόνια πριν, σήμερα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες. Είναι όπως ένας νέος μύθος του Φοίνικα, που ξαναγεννιέται συνεχώς εκπλήσσοντας τη βιομηχανία μας.